sobota, 14 maja 2016
Wiosenny twarożek ze szczypiorkiem,rzodkiewką i cebulką
Większość z nas lubi taki twarożek,jest idealny na śniadanie czy kolację a jego plusem jest to że szybko się go robi :)
250g twarogu półtłustego
1/2 pęczka szczypiorku
1/2 czerwonej cebuli
4-5 rzodkiewek
5 łyżek kwaśnej śmietany 18%
sól i pieprz
Ser rozgniatamy widelcem. Cebulę i rzodkiewki kroimy w drobną kostkę a szczypiorek siekamy.
Dodajemy śmietanę,oprószamy solą,pieprzem i całość mieszamy.
Podajemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego :-)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Jak coś wyskrobiesz będzie mi miło a jak nie to beczeć nie będę ;) Dzięki . . .