niedziela, 30 marca 2014
Pasta z wędzonego pstrąga
Szybka i pyszna pasta z wędzonego pstrąga. Możemy ją podawać nie tylko do kanapek. Nadaje sie równiez doskonale do faszerowania jajek . Polecam :)
Pasta z wędzonego pstrąga
Filet z wędzonego pstrąga 70g
3 czubate łyżki drobno posiekanego szczypiorku
1 czubata łyżeczka ketchupu
2 łyżki dobrego majonezu
pieprz świeżo mielony wg.uznania
1 duże kurze jajo ugotowane na twardo
Filet ryby przekładamy do miski i rozdrabniamy go widelcem jak najdrobniej.
Dodajemy posiekane jajko,szczypiorek,ketchup i majonez.
Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem,mieszamy i chowamy do lodówki zeby sie schłodziło.
Gotowe podajemy z ulubionym pieczywem.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
pasty z wędzonych ryb są pyszne. Muszę kiedyś zrobić według Twojego przepisu
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Monika
Spróbuj,jest pyszna :-)
Usuń