niedziela, 30 marca 2014

Pasta z wędzonego pstrąga




Szybka i pyszna pasta z wędzonego pstrąga. Możemy ją podawać nie tylko do kanapek. Nadaje sie równiez doskonale do faszerowania jajek . Polecam :)

Pasta z wędzonego pstrąga

Filet z wędzonego pstrąga 70g
3 czubate łyżki drobno posiekanego szczypiorku
1 czubata łyżeczka  ketchupu
2 łyżki dobrego majonezu
pieprz świeżo mielony wg.uznania
1 duże kurze jajo ugotowane na twardo

Filet ryby przekładamy do miski i rozdrabniamy go widelcem jak najdrobniej.
Dodajemy posiekane jajko,szczypiorek,ketchup i majonez.
Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem,mieszamy i chowamy do lodówki zeby sie schłodziło.
Gotowe podajemy z ulubionym pieczywem.